Gyors ételek elfoglalt nőknek

Amit a többi nő választott

A legtöbb nőnek manapság egyre kevesebb ideje jut főzésre, de ugyanakkor szeretné a családját gyors és ízes falatokkal meglepni. A nők számára ezért fontos az, hogy az ételt gyorsan el tudják készíteni.

Ezt a problémát nagyon sok nő nem tudja megoldani. Azért, hogy segítsek ebben, a nők számára olyan értékes blogot vezettem be, amely gyorsan elkészíthető ételek receptjeit ismerteti. A recepteket a nők megtalálhatják a blogon. Azok a nők, akik nem tudnak annyit várni, vagy valamilyen okból gyorsabban szükségük van a gyorsan elkészíthető ételek receptjére, megkaphatják azt e-mailben. A nők számára, akik esetleg elakadnak a főzés közben, különösen fontos, hogy tudok segíteni e-mailben. A segítséget elküldheti, ide hrozsa59@gmail.com.

Külön fel szeretném hívni a nők figyelmét arra, hogy a blog foglalkozik a gyors ételekkel, valamint az olcsó ételekkel is, ami manapság nagyon sok nő számára ugyancsak fontos tényező.

A blog indulásakor meg szeretnénk ajándékozni a nőket. Az a nő, aki kéri az ingyenes ajándékot, küldje el e-mail címét a következő címre: hrozsa59@gmail.com

Nagyon sok nő gyüjti a recepteket. Sok nő szakácskönyvet vesz. A jó recepteket gyüjtő nőket szeretném meglepni egy újdonsággal: az érdeklődő nők hetente e-mailen kaphatják meg az internetes szakácskönyv legújabb receptjeit, köztük a gyors ételek receptjeit is. Ha ezzel kapcsolatban további információkat kér, kérem küldjön egy e-mailt: hrozsa59@gmail.com.

Gyors ételek

Könnyű főzés recept szerint


Manapság a receptek szerint főző nőknek gyakran azzal a problémával kell megküzdeniük, hogy a receptben olyan hozzávalókat kérnek, ami nem található meg minden házban. Még az egyszerű, gyors és könnyű ételek  receptjei esetében is sok a nem mindennapi összetevő. Ezért mondhatjuk, hogy a receptek szerinti főzés nem tartozik a könnyű dolgok közé.

Olyan recepteket akarok megjelentetni, amelyek olcsó, gyorsan és könnyűszerrel elkészíthető ételekre vonatkoznak. A célom az, hogy ezek a receptek szerint a főzés könnyű legyen minden háziasszony számára. A receptek olyan hozzávalókat tartalmaznak, amelyek minden átlagos üzletben megvásárolhatóak. Fontos az is, hogy a receptek egyszerű és hétköznapi nyelven tartalmazzák az utasításokat, hogy azt a kellő tapasztalattal nem rendelkező háziasszony is megértse és a receptek alapján könnyű legyen elkészíteni az ételt.

---------------------------------- 

Borsó főzelék

50dkg borsó
3 dl tej
1 kis fej vöröshagyma
1 e.k zsír
2 e.k liszt
3 dl víz
1 mokkáskanál cukor,negyed mokkáskanál só.


 A zsírt felhevítjük rátesszük a hagymát megfonnyasztjuk,majd rátesszük a borsót felöntjük a vízzel,és 15-20 perc alatt készre főzzük. A habarást elkészítjük, 1 dl tejben kikeverjük a lisztet felengedjük a maradék tejjel,és ráöntjük a borsóra, összeforraljuk és kész . A főzeléket különböző feltéttel tálalhatjuk.


-------------------------------------

Csirke rizses hús


Hozzávalók:

4 db csirke comb,
2db szárny
3 dl rizs
1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál sárgarépa, 1 csokor petrezselyem
só,bors, vegeta

A hagymát 2 e.k.olajon megdinszteljük a répával együtt, majd rátesszük a húst és tovább pároljuk, rátesszük a sót borsot,és a vegetát, ha a hús még nem egészen puha akkor hozzáadjuk a rizst és az apróra vágott petrezselyem zöldet,felengedjük dupla annyi vízzel mint a rizs kb 20-25 perc alatt megpuhul a rizs,és máris tálalhatjuk.

______________________ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése