Gyors ételek elfoglalt nőknek

Amit a többi nő választott

A legtöbb nőnek manapság egyre kevesebb ideje jut főzésre, de ugyanakkor szeretné a családját gyors és ízes falatokkal meglepni. A nők számára ezért fontos az, hogy az ételt gyorsan el tudják készíteni.

Ezt a problémát nagyon sok nő nem tudja megoldani. Azért, hogy segítsek ebben, a nők számára olyan értékes blogot vezettem be, amely gyorsan elkészíthető ételek receptjeit ismerteti. A recepteket a nők megtalálhatják a blogon. Azok a nők, akik nem tudnak annyit várni, vagy valamilyen okból gyorsabban szükségük van a gyorsan elkészíthető ételek receptjére, megkaphatják azt e-mailben. A nők számára, akik esetleg elakadnak a főzés közben, különösen fontos, hogy tudok segíteni e-mailben. A segítséget elküldheti, ide hrozsa59@gmail.com.

Külön fel szeretném hívni a nők figyelmét arra, hogy a blog foglalkozik a gyors ételekkel, valamint az olcsó ételekkel is, ami manapság nagyon sok nő számára ugyancsak fontos tényező.

A blog indulásakor meg szeretnénk ajándékozni a nőket. Az a nő, aki kéri az ingyenes ajándékot, küldje el e-mail címét a következő címre: hrozsa59@gmail.com

Nagyon sok nő gyüjti a recepteket. Sok nő szakácskönyvet vesz. A jó recepteket gyüjtő nőket szeretném meglepni egy újdonsággal: az érdeklődő nők hetente e-mailen kaphatják meg az internetes szakácskönyv legújabb receptjeit, köztük a gyors ételek receptjeit is. Ha ezzel kapcsolatban további információkat kér, kérem küldjön egy e-mailt: hrozsa59@gmail.com.

Olcsó ételek

Olcsó és hagyományos ételek

Manapság általános szokás, hogy az ételek receptjeit megjelenítő honlapok és blogok külön kiemelik a hagyományos ételeket, illetve az olcsó ételek receptjeit. Az olyan időszakokban, amikor az emberek számára fontosak az olcsó dolgok, az olcsó ételek sem lehetnek kivételek. Ennek ellenére fontos a hagyományos ízek megtartása. Az emberek szeretik a magyaros ízű hagyományos ételeket, de ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy az olcsó dolgokat engedhetik meg maguknak.
Sokan úgy gondolják, hogy a hagyományos ételek és az olcsó ételek két külön világ. Ez nem igaz. A nemzeti, hagyományos, magyaros ízű ételek a legtöbbször olcsó ételek is.

A nagyszüleink is úgy készítettek olcsó és finom ételt, hogy az ételekhez a saját maguk által termelt krumplit és főzelékféléket használták fel. Ma is a legolcsóbb ételek krumpliból készülnek. Ma már ezek az ételek a hagyományos magyar konyha jellegzetes és meghatározó ételei is. Olcsók, de ugyanakkor finomak is.
------------------------------------------------------------

Csirke rizses hús

Hozzávalók:
4 db csirke comb,
2db szárny
3 dl rizs
1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál sárgarépa, 1 csokor petrezselyem
só,bors, vegeta

A hagymát 2 e.k.olajon megdinszteljük a répával együtt, majd rátesszük a húst és tovább pároljuk, rátesszük a sót borsot,és a vegetát,ha a hús még nem egészen puha akkor hozzáadjuk a rizst és az apróra vágott petrezselyem zöldet,felengedjük dupla annyi vízzel mint a rizs kb 20-25 perc alatt megpuhul a rizs,és máris tálalhatjuk.

----------------------------

Krumpli leves  gombóccal

A leves hozzávalói
2 db répa
2 db petrezselyem gyökér
1 kisebb fej hagyma
30 dkg krumpli
1, 1,5 k.k só
1,5 k.k. pirospaprika
1.k.k szemes kömény
1 csokor petrezselyem
1 e.k zsír
A gombóc hozzávalói
50 dkg krumpli
15 dkg rétes liszt
2 dkg zsír
1.k.k só

Elkészítés:
Először a krumplit tegyük fel főni a gombócnak,kockára vágjuk a krumplit felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje tegyük bele a sót,ha megfőtt akkor nyomjuk át krumpli nyomón ,és hagyjuk kihűlni.Ha már kihűlt akkor tegyük hozzá a lisztet. Kis gombócokat formálunk belőle,ha megfőtt a levesünk akkor beletesszük,és megfőzzük.
A  zöldségeket hosszában únyi vastagra vágjuk, a krumplit kockára, a zsírt felolvasztjuk, beledobjuk a köményt amikor pattog akkor beletesszük a zöldségeket,és a krumplit . Állandó keverés mellett pirítjuk ha már van egy kis

színe akkor rátesszük a pirospaprikát,és felengedjük a krumpli levével,majd pótoljuk a többit vízzel,sózzuk.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése