Gyors ételek elfoglalt nőknek

Amit a többi nő választott

A legtöbb nőnek manapság egyre kevesebb ideje jut főzésre, de ugyanakkor szeretné a családját gyors és ízes falatokkal meglepni. A nők számára ezért fontos az, hogy az ételt gyorsan el tudják készíteni.

Ezt a problémát nagyon sok nő nem tudja megoldani. Azért, hogy segítsek ebben, a nők számára olyan értékes blogot vezettem be, amely gyorsan elkészíthető ételek receptjeit ismerteti. A recepteket a nők megtalálhatják a blogon. Azok a nők, akik nem tudnak annyit várni, vagy valamilyen okból gyorsabban szükségük van a gyorsan elkészíthető ételek receptjére, megkaphatják azt e-mailben. A nők számára, akik esetleg elakadnak a főzés közben, különösen fontos, hogy tudok segíteni e-mailben. A segítséget elküldheti, ide hrozsa59@gmail.com.

Külön fel szeretném hívni a nők figyelmét arra, hogy a blog foglalkozik a gyors ételekkel, valamint az olcsó ételekkel is, ami manapság nagyon sok nő számára ugyancsak fontos tényező.

A blog indulásakor meg szeretnénk ajándékozni a nőket. Az a nő, aki kéri az ingyenes ajándékot, küldje el e-mail címét a következő címre: hrozsa59@gmail.com

Nagyon sok nő gyüjti a recepteket. Sok nő szakácskönyvet vesz. A jó recepteket gyüjtő nőket szeretném meglepni egy újdonsággal: az érdeklődő nők hetente e-mailen kaphatják meg az internetes szakácskönyv legújabb receptjeit, köztük a gyors ételek receptjeit is. Ha ezzel kapcsolatban további információkat kér, kérem küldjön egy e-mailt: hrozsa59@gmail.com.

2017. február 13., hétfő

A nőknek interneten jön a segítség


Szegeden élek. Mivel szeretek főzni és gyűjtöm a recepteket, magától értetődött, hogy a blogomban a főzéssel, receptekkel foglalkoztam.
A blogon keresztül kerültem kapcsolatba egy fiatal pesti orvosnővel. Rendkívül sikeres volt az egyetemen és a betegek körében is később ugyanennyire népszerű volt. Sajnos azonban neki nem volt ideje, hogy a konyhai praktikákkal is foglalkozzon. Rendszeresen főzni is csak akkor kezdett el, amikor férjhez ment.

Egy nap az egyik receptem alapján készült hagyományos és gyorsan elkészíthető ünnepi menüvel szerette volna meglepni a kis családját. Sajnos, az egyszerű húsleves nem akart úgy sikerülni, ahogy kellett volna. Egyre idegesebb lett, mivel minden próbálkozása sikertelen volt. Végül felhívott. Egy kis időt vett igénybe, amíg megbeszéltük a problémát, de végül mégiscsak úgy került az asztalra az ünnepi húsleves, ahogy kellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése