Gyors ételek elfoglalt nőknek

Amit a többi nő választott

A legtöbb nőnek manapság egyre kevesebb ideje jut főzésre, de ugyanakkor szeretné a családját gyors és ízes falatokkal meglepni. A nők számára ezért fontos az, hogy az ételt gyorsan el tudják készíteni.

Ezt a problémát nagyon sok nő nem tudja megoldani. Azért, hogy segítsek ebben, a nők számára olyan értékes blogot vezettem be, amely gyorsan elkészíthető ételek receptjeit ismerteti. A recepteket a nők megtalálhatják a blogon. Azok a nők, akik nem tudnak annyit várni, vagy valamilyen okból gyorsabban szükségük van a gyorsan elkészíthető ételek receptjére, megkaphatják azt e-mailben. A nők számára, akik esetleg elakadnak a főzés közben, különösen fontos, hogy tudok segíteni e-mailben. A segítséget elküldheti, ide hrozsa59@gmail.com.

Külön fel szeretném hívni a nők figyelmét arra, hogy a blog foglalkozik a gyors ételekkel, valamint az olcsó ételekkel is, ami manapság nagyon sok nő számára ugyancsak fontos tényező.

A blog indulásakor meg szeretnénk ajándékozni a nőket. Az a nő, aki kéri az ingyenes ajándékot, küldje el e-mail címét a következő címre: hrozsa59@gmail.com

Nagyon sok nő gyüjti a recepteket. Sok nő szakácskönyvet vesz. A jó recepteket gyüjtő nőket szeretném meglepni egy újdonsággal: az érdeklődő nők hetente e-mailen kaphatják meg az internetes szakácskönyv legújabb receptjeit, köztük a gyors ételek receptjeit is. Ha ezzel kapcsolatban további információkat kér, kérem küldjön egy e-mailt: hrozsa59@gmail.com.

2017. március 1., szerda

Főzési praktikák

Gyors receptek rizzsel

Hogyan főzzük meg egyszerűen a rizst

A rizs nagyon sok étel kiegészítője lehet. Gyors recepteknél amelyeket egyszerűen akarunk elkészíteni használhatjuk köretnek is, de maga az étel része is lehet. Annak ellenére, hogy egyszerűen elkészíthető, nagyon sok ünnepi menüben is megtalálható.
Annak ellenére, hogy a gyors ételekben gyakran előfordul és egyszerűen elkészíthető, nagyon sok háziasszony nehezen boldogul vele. Rendszerint a következő hibákkal találják szemben magukat:
1. A rizs ragacsos lesz
2. A rizs kemény marad.

A rizs a gyors receptek és a egyszerűen elkészíthető ételek része. Ennek ellenére elég időt kell biztosítani a főzésére. Ha nem főzzük meg akkor a rizsszemek kemények maradnak.

A másik probléma a túlfőzés következménye. Ha a háziasszony nem bízik abban, hogy a rizst kellő ideig főzte és tovább marad a tűzhelyen, vagy a kelleténél több folyadékot ad hozzá, a rizs ragacsos lesz. A kérdés megoldása tehát a főzési idő és a rizshez adott folyadék.

A rizs főzésének alapszabálya, hogy egy bögre rizshez két bögre folyadékot kell adni. A gyors receptekhez egyszerűen készíthető, ez miatt a háziasszonyok körében kedvelt rizst általában 20 percig kell főzni. Ez azonban a rizs fajtájától függően változhat. A barna rizst például jóval tovább kell főzni. A háziasszonyoknak ki kell tapasztalni, hogy az általuk használt rizst mennyi ideig kell a tűzhelyen főzni. A kész rizst nem jó a tűzhelyen hagyni. mert túlfőhet. Viszont lefedve hagyva a felhasználásig pihenhet,

Ha érdeklik a gyors receptek, ajánlom, hogy nézze meg a Gyors ételek oldalt is, ahol több egyszerű étel receptjét is megtalálhatja. A gyors receptek megtekintéséhez klikkeljen ide: Gyors ételek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése